Здравейте!
Остават 2 месеца до състезанието тази година и бих искал да обсъдим някои неща. От доста време се говори, че не е справедливо българските станции, победители в своите категории, да не бъдат награждавани, с изключение на три категории. В тази връзка аз ще финансирам по един медал за победителите в категориите SOSB - 5 на брой. Мисля, че е нормално с плака да бъдат наградени победителите в категориите SOABCWHP, SOABCWLP, SOABSSBHP и SOABSSBLP. Преди години аз получих купа в категория SOABCWHP, която беше спонсорирана от колега в памет на починал наш радиолюбител, но в последните години не съм забелязал подобна награда. В този смисъл бих попитал дали има желаещи, готови да спонсорират с плака някоя от посочените 4 категории. Освен личното спонсорство за медалите, посочено по-горе, ще предложа на нашия клуб, Болкан контест груп, да спонсорира плака за победителя в категория SOABCWHP. Очаквам предложения за останалите 3 категории.
73! Nick, LZ1NK
LZ DX 2025
Re: LZ DX 2025
Ник,
т.к. съм повече фен на CW пиши ме за тези 2 плаки SOABCWHP, SOABCWLP
т.к. съм повече фен на CW пиши ме за тези 2 плаки SOABCWHP, SOABCWLP

_______
73 Valyo
73 Valyo
Re: LZ DX 2025
Вальо, благодаря!
Радвам се, че освен теб вече имам предложение на личния мейл и от друг, пожелал анонимност, спонсор. Надявам се и други колеги да се присъединят.
73! Николай
Радвам се, че освен теб вече имам предложение на личния мейл и от друг, пожелал анонимност, спонсор. Надявам се и други колеги да се присъединят.
73! Николай