Здравейте, 
нека да се включа и аз 

Преди няколко дни погледнах съобщението на LZ1NY за планираното излъчване на SSTV и реших поне да направя 
няколко аудио записа на 11 срещу 12 март . Според тракера имах на разположение  около 40 мин. Едната ми антена 
 е 11 елемента крос яги , а другата ground plane. Понеже ягито е без ротатор го завъртях на  ръка в посока от която 
трябваше да се появи ISS . Следях рапортите в ISS Fan Club и понеже нямаше инфо станцията да излъчва реших , 
че има време да инсталирам и MMSSTV. Не очаквах да се наложи да я ползвам , но да я има . Според тракера 
имаше много време и  сигнала ме изненада и хвана неподготвен . Превключих антените и с ground plane я чух 
значително по-силно. Направих няколко снимки на десктопа на които се вижда къде е ISS според онлайн тракера и 
какво се получава с MMSSTV-то . Изчаках и следващият пас . Чуваше се добре , но не посмях да пипам 
синхронизациите на програмата и затова предполагам изображенията са малко ромбични ;( . 
На 12.04.2015 отново ми остана малко свободно време . Както спомена по горе LZ1JNG , че всички са  вторачили само в SSTV-то , та и аз . Изненада ме общото повикване от RS0ISS и успях само да го запиша на аудио. 
Тези дни ако ми остане време , ще кача в нета малко снимки и аудио. 
KN22KN
LZ3KV
73 !