Би ли споделил информация за предавателна антена?LZ4LS написа: 02 Мар 2023, 08:26високоефективни феритни антени за бандовете главно под 20 м -приемни и предавателни
Маани го колегата хуморист, какво му разбира главата от антени, особено пък предавателни....LZ4LS написа: 07 Мар 2023, 21:06 Много приказки- на пазарав нета има десетки клипове- хората използват феритни антени и на предаване .ОТДАВНА. ние само говорим и -,, аз пак казвам'' - само празни приказки и глупости на търкалета ! Барем си направете труда да посърфирате в нета . изказвате се абсолютно неподготвени , та даже и със самочувствие...направата на феритна антена е въпрос на подходящ ферит , размери и ЖЕЛАНИЕ .
пишете като типични тролове. ако бяхте прегледали линковете в първият ми пост , щяхте да прочетете американски патенти за феритни антени. те се ползват в подводници например. но , разбира се -Вие сте по-компетентен от тях...поне погледнете този линк - https://nauka.offnews.bg/skeptik/daning ... 21870.htmllz2fv написа: 07 Мар 2023, 21:31Маани го колегата хуморист, какво му разбира главата от антени, особено пък предавателни....LZ4LS написа: 07 Мар 2023, 21:06 Много приказки- на пазарав нета има десетки клипове- хората използват феритни антени и на предаване .ОТДАВНА. ние само говорим и -,, аз пак казвам'' - само празни приказки и глупости на търкалета ! Барем си направете труда да посърфирате в нета . изказвате се абсолютно неподготвени , та даже и със самочувствие...направата на феритна антена е въпрос на подходящ ферит , размери и ЖЕЛАНИЕ .
И си прав, да знайш, в нета има клипове за всичко...от плоска Земя до вечен двигател...Е, има и учебници по физика.
Имаше в тях нещо за енергията...
Да се чуди човек - как сме доживяли дотук, с това наше невежество и безброй напразно прочетени книжни страници... ?LZ3NY написа: 08 Мар 2023, 08:07 Проблема ни в днешно време е, че сме затрупани с тонове информация и няма как да отсеем истината. А физиката си е физика.
...