Идеята е записите на бюлетините да се качват в интернет без допълнително програмиране и без да се ползва традиционното FTP, а само с няколко щтраквания с мишката. Всичко, което виждате на страницата, е качено по този начин. Дали проектът е успешен ще покаже времето и User acceptance testing-а
Радиолюбителският бюлетин е традиционно средство за обмен на информация. Не пречи да се обменят и емоции. Не на последно място това е едно от малкото места, където се споменава БФРЛ.
Който иска го слуша, който не иска не го слуша.
Бюлетинът се записва и качва в интернет от Иван, LZ1IA. Аз съм осигурил начин качването да е сравнително просто и лесно.
Тук в този форум е единственото място с линк към новата страница на бюлетина. Благодаря, че повдигна темата. Така повече хора ще видят линка.
Този бюлетин не ми е интересен и не в моите приоритети. Ако желая мога да си доставя необходимата информация от интернет пространството. Поради тези причини за трети път / двата пъти бяха към LZ1IA / МОЛЯ НЕ МИ ПРАЩАЙТЕ този "БЮЛЕТИН"
Имаш право на мнение. На други този бюлетин може пък да им харесва.
Статистика по дни за броя на уникалните посетители на страницата за този месец:
lz1yq написа: 07 Ное 2018, 09:43
Този бюлетин не ми е интересен и не в моите приоритети.
Останалото написано от теб не е към мен. Възможно е след автоматичното зареждане на записа на бюлетина на страницата този запис също така автоматично да се разпрати на определен списък от получатели, но това не е в моите приоритети и противоречи на моите разбирания. Така че автоматично разпращане на бюлетини по мейл аз няма да направя. Доколкото разбрах и Иван вече не го прави, но по други причини.