На сайта на КЗЛД има обобщена информация:
https://www.cpdp.bg/?p=element&aid=1109
Не искам да давам акъл... но повиквателните знаци са и имена, и адреси, и е-мейли...
Цитата от другия форум бе
Напълно споделям написаното. Не ми се спори и не ми се губи време. Днес бяха изтрити над 2500 материала от останките на LZ Round Table. Просто наистина нямам възможност да прегледам всеки един по един, а там е бъкано от инициали, имена, адреси, телефони, мейли и т.н.Всеки форум или сайт в нета е свободен да направи своя интерпретация на Регламента и избор дали да продължи или да спре. Аз с неграмотни хора, решили да си пробват новите права за личните данни нямам нито време, нито желание да се занимавам, нито с проверки от Комисията. Знам какво трябва да се направи и как да се направи, но нямам нито време, нито желание са това.
Администраторите на сайта на БФРЛ надявам се вече са взели необходимите според тях мерки.
 По БГ закона само фирмите с над 10 000 човека трябвало да имат администратор на личните данни в България. Кои са тези фирми? МВР и МНО
 По БГ закона само фирмите с над 10 000 човека трябвало да имат администратор на личните данни в България. Кои са тези фирми? МВР и МНО   
  Не знам да се смея ли, да плача ли или най-добре да си сипя една водка и да забравя
  Не знам да се смея ли, да плача ли или най-добре да си сипя една водка и да забравя