До Модераторите
Re: До Модераторите
Уважаеми lz3sf,
преди време ти бях споменал, че лесно влизаш в конфликт с колегите и те помолих да се изразяваш по меко и без обиди.
Вчера отново пресоли маджата и за похлупак се изказа обидно по мой адрес, за което имаш предупреждение.
Постове без връзка по темата и с явни обиди бяха изтрити.
Твоите лични няма кой да се занимава да трие ако са по темите. Ако ти счетеш за нужно, твое право е да ги изтриеш.
Поздрави !
преди време ти бях споменал, че лесно влизаш в конфликт с колегите и те помолих да се изразяваш по меко и без обиди.
Вчера отново пресоли маджата и за похлупак се изказа обидно по мой адрес, за което имаш предупреждение.
Постове без връзка по темата и с явни обиди бяха изтрити.
Твоите лични няма кой да се занимава да трие ако са по темите. Ако ти счетеш за нужно, твое право е да ги изтриеш.
Поздрави !
_______
73 Valyo
73 Valyo
Уважаеми Смехурковци и Патиланци,
с триене и цупене няма да се решат споровете.
Имам предложение - да се отвори отново "Свободна зона", където най-темпераментните спорещи да имат възможност да се щипят, хапят и подритват на воля. В тази зона никой нищо да не трие. А за да не се вижда що за твари сме всъщност тази "Свободна зона" да бъде видима само за регистрирани потребители.
Модераторите ще имат грижа само да местят по-питерливите теми в тази "Свободна зона". Спорещите сами ще се преместват след темите в закрита за чужди погледи зверилница, където ще могат да се излудуват на воля.
Не знам дали е възможно технически, но определено и Смехурковци и Патиланци имат нужда от нещо ново, защото старите административни методи очевидно не работят. Казват, подобни методи се ползват успешно в някои DX страни.
Дядо ви СтоКилан
с триене и цупене няма да се решат споровете.
Имам предложение - да се отвори отново "Свободна зона", където най-темпераментните спорещи да имат възможност да се щипят, хапят и подритват на воля. В тази зона никой нищо да не трие. А за да не се вижда що за твари сме всъщност тази "Свободна зона" да бъде видима само за регистрирани потребители.
Модераторите ще имат грижа само да местят по-питерливите теми в тази "Свободна зона". Спорещите сами ще се преместват след темите в закрита за чужди погледи зверилница, където ще могат да се излудуват на воля.
Не знам дали е възможно технически, но определено и Смехурковци и Патиланци имат нужда от нещо ново, защото старите административни методи очевидно не работят. Казват, подобни методи се ползват успешно в някои DX страни.
Дядо ви СтоКилан
Идеята за тук според мен не е добра.
Има в dir.bg директория Клубове /радио комуникации/, всеки желаеш може анонимно да се репчи колкото иска. Там има някаква групичка с която на някой ще е доста забавно, поне така беше до преди месец. Но тук във форума ..........не става.
Има в dir.bg директория Клубове /радио комуникации/, всеки желаеш може анонимно да се репчи колкото иска. Там има някаква групичка с която на някой ще е доста забавно, поне така беше до преди месец. Но тук във форума ..........не става.
Записано по-горе. Вписвайки се в този форум сте се съгласили с тези правила.Приемате да не пишете никакъв груб, неприличен, вулгарен, заплашителен, сексуално-ориентиран или всякакъв друг материал, който нарушава законите. Такова поведение може да доведе до моменталното и постоянното ви изгонване от форумите (както и уведомяването на вашия доставчик). IP адресите, от които са направени всички съобщения се записват и могат да бъдат използвани в такива случаи.
_______
73 Valyo
73 Valyo
И двете предупреждения, които имаш цитират твой пост с такова държание.
Ако ти не го възприемаш като такова, съжалявам - нямам образователни функции и не мога да разказам елементарни норми на поведение.
Ако ти не го възприемаш като такова, съжалявам - нямам образователни функции и не мога да разказам елементарни норми на поведение.
_______
73 Valyo
73 Valyo
Следващо ЛС от хронологията
lz2xa
Контакти:
Свържете се с lz2xa
Re: Издадено предупреждение
Изтрий съобщението
Цитирай съобщението
Изпратено на: 26 апр 2018, 19:42
От: lz2xa
До: LZ3XX
Обидно се държиш. Възпитан човек си , ползвай културен език.
Аз не претендирам дали фактите ти са верни или не.
Просто уважавай колегите.
Уважават се хора Вальо
които са заслужили Уважение
Лицето Здрваков е дисквалифицирано 2 пъти за опит измама против правилата на CQWW LZ5R и TC3A ,ако нарушиш закона ЗДПП и КАТ ти направи АКТ "Модератора на КАТ няма да ти сложи БАН" но тук сте по Турци от Турците!!!
Аз лично съм го приемал в Болкан Контест Груп със стара дата за да може да си решава проблемите с другите Пловдивски хамове
Той и другия Хубавец Илянчо LZ1CNN звъняха денонощно на хора от списъка на Lampeduza IG9W 2016 да ги убеждават да не участват.
И това ти Вальо наричаш Обидно??? Обидно е ,че такива "Хора" още са част от БФРЛ. Въпрос на каприз е Вальо и ще бъдеш модератор на THERE IS NOT SUCH SERVER NAME""Както и да е!
Бъдете креативни и градете ,а не разрушавайте.
Това е Хоби .Както каз LZ2UW .
Г-н Ценков нещо не ми стана ясно Вие ли сте председател на БФРЛ или нямъкъв модератро от май Разград беше или Стругар от Пловдив
независимо от провединия тлефонен разговор с Вас тук всеки си прави каквото иска
lz2xa
Контакти:
Свържете се с lz2xa
Re: Издадено предупреждение
Изтрий съобщението
Цитирай съобщението
Изпратено на: 26 апр 2018, 19:42
От: lz2xa
До: LZ3XX
Обидно се държиш. Възпитан човек си , ползвай културен език.
Аз не претендирам дали фактите ти са верни или не.
Просто уважавай колегите.
Уважават се хора Вальо
които са заслужили Уважение
Лицето Здрваков е дисквалифицирано 2 пъти за опит измама против правилата на CQWW LZ5R и TC3A ,ако нарушиш закона ЗДПП и КАТ ти направи АКТ "Модератора на КАТ няма да ти сложи БАН" но тук сте по Турци от Турците!!!
Аз лично съм го приемал в Болкан Контест Груп със стара дата за да може да си решава проблемите с другите Пловдивски хамове
Той и другия Хубавец Илянчо LZ1CNN звъняха денонощно на хора от списъка на Lampeduza IG9W 2016 да ги убеждават да не участват.
И това ти Вальо наричаш Обидно??? Обидно е ,че такива "Хора" още са част от БФРЛ. Въпрос на каприз е Вальо и ще бъдеш модератор на THERE IS NOT SUCH SERVER NAME""Както и да е!
Бъдете креативни и градете ,а не разрушавайте.
Това е Хоби .Както каз LZ2UW .
Г-н Ценков нещо не ми стана ясно Вие ли сте председател на БФРЛ или нямъкъв модератро от май Разград беше или Стругар от Пловдив
независимо от провединия тлефонен разговор с Вас тук всеки си прави каквото иска
ДА Викторе този истински радиолюбител и модератор LZ2XA,
след 20годишен сън извън радиото,изненадващо се събуди и
започна и да раздава правосъдие. На мен лично ми изстри два коментара.
Хубаво е като може да трие, да застава и очи в очи с хората. Ще се радвам
да се видим с него. Сигурно е ГОЛЕМ както казваме в нашия край.
73 Краси
след 20годишен сън извън радиото,изненадващо се събуди и
започна и да раздава правосъдие. На мен лично ми изстри два коментара.
Хубаво е като може да трие, да застава и очи в очи с хората. Ще се радвам
да се видим с него. Сигурно е ГОЛЕМ както казваме в нашия край.
73 Краси
Ще се видим, не се плаши...Даже изненадващо скоро
Иначе не помня да съм трил твой коментар, но щом казваш
Иначе не помня да съм трил твой коментар, но щом казваш
_______
73 Valyo
73 Valyo