За майтапа давам 5Х1л.......LZ3XX написа:ААААА да има майтап Павка
да сме живи здрави другото е .....
Павка, снощи май броихме до 11LZ1AO , LZ5EE, LZ1FY, LZ1DMF, LZ3LZ, LZ3CC, LZ7AA, LZ3TL,
LZ1AQ и LZ1FJ
Ееееее..., да бе! Моят учител!Sergey LZ1AO написа:Павка, снощи май броихме до 11LZ1AO , LZ5EE, LZ1FY, LZ1DMF, LZ3LZ, LZ3CC, LZ7AA, LZ3TL,
LZ1AQ и LZ1FJИзпуснал си LZ1IA.
Когато се хвърлят едни обвинения трябва и да се доказват !!!LZ1RF написа: Стефане, понеже ми е ясно, че ти си изтрил написаното от вчера в тази тема,
LZ1RF
Защо бе Веско някой да не е обещал ?lz5vk написа: ... като дизайн на дипломи, например
Стефчо,lz1wdx написа:Защо бе Веско някой да не е обещал ?lz5vk написа: ... като дизайн на дипломи, например
Човека май правеше плаки ако не ме лъже паметта
Аз само търсех причината за цитирания пост и я намерих там, за това пуснах линка. Явно съм сбъркал, очевидно, че поста е плод на ясновидство тогава, може би успешно, все пакLZ6AJ написа:здраве желая !
гледам, че резултатите са готови ... но все още не напълно достъпни за публиката ...
както и да е,
честито на победителите във всички категории !
LZ2BE , LZ1ND , ¿LZ7A¿ , LZ1ONK , LZ2YO , LZ2ZY , ¿LZ1KSA¿ , LZ1GU , LZ1YE , ¿LZ5G¿ , LZ1IA , LZ2KLR , LZ2TU.
как ще стане оповестяването на всички оператори от сингъл категориите, които са ползвали клубни повиквателни знаци (пълни и съкратени) ? съществуващият формат не предоставя подобна информация.
73,
Любо
Павел, здравей !lz1fy написа:Любо,
не бързай с поздравленията, защото Крис "мисли", че
това не са актуалните резултати.
Линка на "Хумориста" е кух, Веско мрънка, че
никой не му помага, а ние от "тълпата" зяпаме!
БФРЛ , good morning!
73's и споко - пъзела ще бъде подреден!
Павел
Павка не си ме разбрал аз харесвам плаките които правиш и дори имам едно проектче което искам да обсъдимlz1fy написа:
Съжалявам, че си останал с такова впечатление за мен, но не ми е ясно
Поздрави,
Павел
Здравей,
Благодарим ти за участието в LZ DX Contest 2016 и за подаването на отчета!
Класацията за LZ DX Contest 2016 вече е качена онлайн на http://lzdx.bfra.bg/results2016bg.html
В допълнение на това сме прикачили обработения от робота отчет.
В процес сме на подготовка както на сертификати за участие, така и на публикуване на подадените отчети. Повече информация за тези активности ще има скоро!
73!
LZ DX Contest съдийска комисия
Българска Федерация на Радиолюбителите
"lz[size=150][/size]1yq написа:Здравейте, контеста си е супер, все пак има още какво да се иска. Аз пуснах 3 инициала от нас LZ1YQ, LZ4A, LZ5R. Правих си кефа, с два от инициалите направих по малко над 800 контакта с третия над 200. Нямам против да се публикуват логовете. Тази година хората направили над 1000контакта са 21 и ще си получат обещаните плаки.
73! LZ1YQ
Любо, прослушах записа на първите ми две връзки с този юнак, HA3MY. В 16:19 GMT, на 7MHz, ни в клин ни в ръкав си дава инициала, в момент, в който аз oчаквам номер от R4FL. Унгареца направо го затрива, поне с два бала е по-силен. Аз благодаря на R4FL, игнорирам HA3MY. Често правя така, не обичам такива изпълнения в стил слон в стъкларски магзин. Той ме вика пак, тоя път заедно със YO4NF, RT3O и ОК1CT и още някой, май RO6A. Реагира късно, но няма лабаво, QRP-то му е толкова яко, че е над всички. Правя го, за да ми се махне от главата. Подобно е и по-късно на 3.5, в 23:53 GMT. Е, прегазените са само двама -HA9SB и OM3CMK....гледам в категория "F" (QRP-чуждестранни участници) - HA3MY