LZ DX 2024
LZ DX 2024
Здравейте, погледнах условията за тази година преди да пратя линка на приятели и да ги поканя да участват, но се оказа, че не са актуализирани. Стоят от миналата година датите. Опитах се да пратя съобщение чрез формата която излиза от "Контакт", но там излиза съобщение за грешка. За това реших да напиша тук, дано се актуализират данните, не е голяма работа. Ако трябва помощ пишете на мейла, ще направя каквото мога. Може да преведа условията на испански ако има желание. Поздрави, успех, 73!
Re: LZ DX 2024
В този УС към тази БФРЛ има тъй нареченив "КВ мениджър" Ама той е много зает. Има една приказка- "Тате ще ми купи колело ама друг път"...
Re: LZ DX 2024
Здравейте отново, благодаря за бързата реакция и корекцията на датите. Знам, знам че грешката е моя и че писах много късно и ви обещавам, че догодина (да сме живи и здрави) ще пиша поне две седмици по рано.
Друга тема, този път сериозно: миналата година не работих доста български станции, чувах ги като викат други станции, но нямаше как да ги направя защото те продължаваха да търсят по банда (S&P). Та ще ви помоля да работите малко повече на CQ, за да се даде възможност на чуждите станции да правят окръзите за множители, и тази година ще участвам от EA1FEG, до скоро, 73!
Друга тема, този път сериозно: миналата година не работих доста български станции, чувах ги като викат други станции, но нямаше как да ги направя защото те продължаваха да търсят по банда (S&P). Та ще ви помоля да работите малко повече на CQ, за да се даде възможност на чуждите станции да правят окръзите за множители, и тази година ще участвам от EA1FEG, до скоро, 73!