LZ1CY SK
Re: LZ1CY SK
Ангел Гугов - LZ1CY, напусна ни истински Човек, истински Приятел!
Невероятен радиолюбител, близък до всички нас от LZ1KAA.
Истинските радиолюбители в България губим един прекрасен колега, личност която завинаги ще остане в спомените ни с прекрасните мигове отдадени заедно на нашето хоби.
Почивай в мир Ангеле!
Ще те помним!
Невероятен радиолюбител, близък до всички нас от LZ1KAA.
Истинските радиолюбители в България губим един прекрасен колега, личност която завинаги ще остане в спомените ни с прекрасните мигове отдадени заедно на нашето хоби.
Почивай в мир Ангеле!
Ще те помним!
LZ1RF, member of LZ1KAA, Learn Morse Code Online
Просто не мога да намеря думите с които да изкажа съболезнованията си за
този Истински Човек и Радиолюбител! всичко казано,ще е малко за него!
Ангеле,....чуваш ме най вероятно ,Благодаря ти за прекрасните часове,прекарани заедно с тебе!
Ти беше уникална личност и верен Приятел!
Почивай в мир CW майсторе!
Румен LZ2RS
този Истински Човек и Радиолюбител! всичко казано,ще е малко за него!
Ангеле,....чуваш ме най вероятно ,Благодаря ти за прекрасните часове,прекарани заедно с тебе!
Ти беше уникална личност и верен Приятел!
Почивай в мир CW майсторе!
Румен LZ2RS
Почивай в мир Ачо!
Ще ни липсваш приятелю.
Съболезнования на близки и приятели!
ПОКЛОН!
Ще ни липсваш приятелю.
Съболезнования на близки и приятели!
ПОКЛОН!
Бог да го прости ! За мен той беше най-активния ловец на дипломи в България като имаше в актива си над 2000 броя . Беше ми редовен кореспондент при моите радиоекспедиции. Той е почетен член на клуб ,, Делфини ,, - DRC като беше и заместник председател на клуба. Дълго време държеше второ място в ранглистата на RCWC по получени дипломи ! Благодаря и за сериозното му отношение като дипломен менажер на пловдивския радиоклуб LZ1KSP ! Беше отдаден на Радиото !!! Съболезнования на всички близки на бат Ангел!!!
Почивай в мир Ачо,
Достоен човек,приятел от моето време.
Съболезнование на близки и познати.
Поклон
Достоен човек,приятел от моето време.
Съболезнование на близки и познати.
Поклон
Загубихме един професионален радист, отличен радиолюбител и Човек. Сбогом Ачо, вечно ще си спомняме за теб. Почивай в мир, БОГ да те прости !
LZ1DJ
LZ1DJ
Поклон пред паметта на големия радиолюбител, Човек и Приятел.
Бате Ачо, благодаря, за всичко което съм научил от теб, благодаря ти за огромната помощ през далечната 1995г.благодаря, че те познавах.
Най-искрени съболезнования на семейството.
Сбогом приятелю!!!
Бате Ачо, благодаря, за всичко което съм научил от теб, благодаря ти за огромната помощ през далечната 1995г.благодаря, че те познавах.
Най-искрени съболезнования на семейството.
Сбогом приятелю!!!