LZ HF CONTEST CALENDAR 2017
Re: LZ HF CONTEST CALENDAR 2017
Крис, оправи датите. Една част са месец/ден/година, а други ден/месец/година. Поне така ги виждам аз. Ако бъркам - извинявай
Иван LZFF Coordinator
Всички са месец / дата / година , само на два от редовете не съм сложил нула.
73! Крис
73! Крис
Крис,
мисля, че ще е по-четливо, ако промениш формата на датите и да стане нещо подобно на това:
.............дата.....................час...................................име на състезанието..................организатор
1...........15-Jan-17...............18:00до21:59ч.LZT................КВ първенство"Милара контест"....Милара контест клуб
2...........7-Jan-17.................15:00 до18:59ч.LZT...............КВ първенство " Васил Левски".....Болкан контест груп
и т.н.
За "Васил Левски" има ли някакви условия?
73 Боян
мисля, че ще е по-четливо, ако промениш формата на датите и да стане нещо подобно на това:
.............дата.....................час...................................име на състезанието..................организатор
1...........15-Jan-17...............18:00до21:59ч.LZT................КВ първенство"Милара контест"....Милара контест клуб
2...........7-Jan-17.................15:00 до18:59ч.LZT...............КВ първенство " Васил Левски".....Болкан контест груп
и т.н.
За "Васил Левски" има ли някакви условия?
73 Боян
Крис
При цялото ми уважение към напъните ти да направиш нещо, контест на 7 Януари и на следващия уикенд
И моля, изписвайте пълното наименование на "ШИПЧЕНСКА ЕПОПЕЯ В ПАМЕТ НА АНДРЕЙ ТОТЕВ - LZ1RB",
защото аз нямам и не искам да имам отношение нито КВ Календари ,КВ Шампиони ,Федерации и т.н.
Това го правя в памет на един добър Приятел и Колега.
Благодаря ти предварително за разбирането !
Поздрави П.
P.S. А се логвам с този логин LZ1DCW защото другия ми е forbidden
При цялото ми уважение към напъните ти да направиш нещо, контест на 7 Януари и на следващия уикенд
И моля, изписвайте пълното наименование на "ШИПЧЕНСКА ЕПОПЕЯ В ПАМЕТ НА АНДРЕЙ ТОТЕВ - LZ1RB",
защото аз нямам и не искам да имам отношение нито КВ Календари ,КВ Шампиони ,Федерации и т.н.
Това го правя в памет на един добър Приятел и Колега.
Благодаря ти предварително за разбирането !
Поздрави П.
P.S. А се логвам с този логин LZ1DCW защото другия ми е forbidden
И сега, ако го публикувате на сайта, а не на хвърчащ файл във форума ще бъде супер!
Мисля, че е добре да се добави и обхвата за състезанието. През последните годни част от тях се променяха/държавно на ссб и cw, и други/. Има и колеги, които не са участвали и как да знаят на кой обхват се провежда състезанието. Не е лошо това от гледна точка на подготовка за подходящи антени. Всичко това е време и ресурс .lz1yq написа:Copy of LZ HF CONTEST CALENDAR 2017-1.xlsx
Надявам се така да изглежда по добре.
73! LZ1YQ
73 LZ3BB
Календара е вкаран в сайта , ако кликнете на дадения месец ще се покаже мероприятието. Опитах се да го сложа на заглавната страница но излиза извън полето и НАПЪНИТЕ ми бяха безполезни.
73! Крис
73! Крис
Уважаеми колеги
Това са условията на състезанието ШИПЧЕНСКА ЕПОПЕЯ В ПАМЕТ НА LZ1RB - АНДРЕЙ ТОТЕВ
Поздрави П. LZ3XX
Това са условията на състезанието ШИПЧЕНСКА ЕПОПЕЯ В ПАМЕТ НА LZ1RB - АНДРЕЙ ТОТЕВ
Поздрави П. LZ3XX
- Прикачени файлове
-
spe.pdf- (1.58 MiB) Свалено 784 пъти
Чакаме организаторите от Болкън Контест Клуб условията на "Васил Левски"
Здравейте, в приложените файлове са условията на БГ КВ състезания. Единствено Присъственото състезание е без дата , решение за провеждането му трябва да се вземе от УС на БФРЛ.
73! LZ1YQ
73! LZ1YQ
- Прикачени файлове
-
Usloviya-Vasil Levski-Contest(1).pdf- (296.57 KiB) Свалено 552 пъти
-
УСЛОВИЯ ELEKTRON PROGRES.pdf- (140.92 KiB) Свалено 545 пъти
-
УСЛОВИЯ за провеждане на държавните първенства на КВ.pdf- (112.79 KiB) Свалено 563 пъти
-
uslovia memorial contest lz1rb.pdf- (1.58 MiB) Свалено 542 пъти
-
УСЛОВИЯ ELEKTRON PROGRES.pdf- (140.92 KiB) Свалено 560 пъти
-
Usloviya-Milara-Contest.pdf- (283.16 KiB) Свалено 541 пъти
-
TRC DX CONTEST_2016.pdf- (139.92 KiB) Свалено 564 пъти
Последно промяна от lz1yq на 05 Ное 2016, 17:52, променено общо 1 път.
В условията на Васил Левски пише "Дата на провеждане: месец март (07.01.2017 г.)" 
-
Sergey LZ1AO
Това получих аз от LZ1IA.
Това тук е жив кръжок сръчни ръце. Един документ не можа да бъде направен, без да се сбърка няколко пъти, или без информацията отнасяща се за него (условията) я да са старa, я да са сбърканa. Адски сложно е....
Това тук е жив кръжок сръчни ръце. Един документ не можа да бъде направен, без да се сбърка няколко пъти, или без информацията отнасяща се за него (условията) я да са старa, я да са сбърканa. Адски сложно е....
Здравей Сергей,
Това са условията за догодина - 2017, а аз не успях да намеря за тази година- 2016.
Явно не съм задал въпроса в подходящата тема, извинявам се.
То и без това тази година би трябвало да е SSB тур...
73! Иван
Това са условията за догодина - 2017, а аз не успях да намеря за тази година- 2016.
Явно не съм задал въпроса в подходящата тема, извинявам се.
То и без това тази година би трябвало да е SSB тур...
73! Иван
Здравейте, условията са същите, датата е в съответствие с написаното от Иван Александров:Денят на провеждане е вторият ден на Коледа / 26-12-2016/
Разговарял съм с Иван Александров, така че датата е същата.
73! Крис
Разговарял съм с Иван Александров, така че датата е същата.
73! Крис