Правилата на форума с които всеки се е съгласил

Ако имате предложения за развитието на сайта, мястото им е тук.
LZ1BB
Мнения: 207
Регистриран на: 31 авг 2006, 10:48
Местоположение: София

Правилата на форума с които всеки се е съгласил

Мнение от LZ1BB » 12 ное 2012, 12:29

forum.bfra.org - Регистрация написа:ТОЗИ ФОРУМ Е МЯСТО ЗА СРЕЩА НА ЗАТВОРЕН КРЪГ ОТ ХОРА, СПОДЕЛЯЩИ ЕДНО И СЪЩО ХОБИ И ЛИЦЕНЗИРАНИ ОТ ДЪРЖАВНИТЕ ОРГАНИ КАТО РАДИОЛЮБИТЕЛИ.
МОЛЯ НОВИТЕ ПОТРЕБИТЕЛИ ДА СЕ РЕГИСТРИРАТ С ЛИЧНИЯ СИ ПОВИКВАТЕЛЕН ЗНАК. ОСТАНАЛИТЕ ЩЕ БЪДАТ ИЗТРИВАНИ БЕЗ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ.


Горното условие изразява волята на потребителите на форума и не е необходимо да съвпада на 100 процента с мнението и желанието на администраторите/модераторите му.

Въпреки, че администраторите и модераторите на този форум ще се опитат да премахнат или да променят възможно най-бързо всеки материал, носещ вреда, невъзможно е да бъдат прегледани всички съобщения. Вие разбирате, че всички съобщения на тези форуми изразяват личното мнение на съответните им автори, а не на администраторите, модераторите или уебмастъра (като изключим съобщенията, пуснати от тези хора), и следователно те не носят никаква отговорност.

Приемате да не пишете никакъв груб, неприличен, вулгарен, заплашителен, сексуално-ориентиран или всякакъв друг материал, който нарушава законите. Такова поведение може да доведе до моменталното и постоянното ви изгонване от форумите (както и уведомяването на вашия доставчик). IP адресите, от които са направени всички съобщения се записват и могат да бъдат използвани в такива случаи. Приемате, че уебмастъра, администратора и модераторите на този форум имат правото да премахват, променят или заключват всяка тема по всяко време, ако намерят за уместно. Като потребител одобрявате записването на всяка информация, която въведете, във база данни. Въпреки, че тази информация няма да бъде предоставяна на трети страни без вашето одобрение, уебмастъра, администратора и модераторите на този форум не могат да бъдат отговорни за всякакви хакерски атаки, които могат да доведат до разкриване на данните.

Избирайки Съгласен съм... Вие приемате горепосочените условияЗаключена